На Франківщині впроваджують нові форми обслуговування в шкільній їдальні. Нововедення почались у ліцеї № 23 імені Романа Гурика. Про це повідомляє Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

Вони вирішили прискорити процес роздачі їжі учням середніх та старших класів. Було вирішено впровадити лінію роздачі, де страв викладені у спеціальних ємкостях, які зберігають необхідну температуру.

Таким чином учні можуть обирати страву, яка їм до смаку самостійно. Усе викладають на тці та смакують свій обід. Така подача їжі в столовій може кардинально змінити ставлення школярів до їдальні та в них є можливість не давитись лише тим, що вирішили готувати шкільні повари. В майбутньому таку систему перехопить не один ліцей та школа Прикарпаття.

Нагадаємо, обід серед мохів і дерев: у Києві для школярів вигадали дивне ноу-хау

Як повідомляв раніше Знай.ua, улюблений продукт українців перетворився на золото: космічні ціни залишать без смаколиків

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Дме у всі щілини: Укрзалізниця довела запоріжців до істерики пекельним сервісом