Резонансне ДТП на Франківщині сталося ще 2017 року, а розгляд справи закінчився тільки цього року. На вулиці Івасюка поліцейський на автомобілі "ВАЗ" п'яним виїхав на зустрічну смугу. Поруч з водієм було ще троє патрульних також напідпитку. Поліцейський зіткнувся з "BMW". В наслідок ДТП травмувалися двоє людей.

Сьогодні, міський суд виніс вирок колишньому патрульному Юрію Надорожному, який спровокував ДТП.

Увесь цей час йшло розслідування та всіх патрульних відсторонили від роботи. Прокуратура розпочала кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України.

Юрій Надорожний у суді визнав свою вину та розкаявся.

Суд визнав Надорожного винним у вчиненні злочину, передбаченого ст. 286 ч. 2 КК України та призначив покарання – чотири роки позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на два роки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На підставі ст. 75 КК України звільнив винуватця ДТП від відбування покарання, встановивши іспитовий строк три роки.

Нагадаємо, львів'яни, обходьте десятою дорогою: копи назвали топ найнебезпечніших вулиць

Як повідомляв раніше Знай.ua, п'яний неадекват ледь не зніс "втомлений" міст Кличка у Києві: дике відео

Також Знай.ua писав про те, що шансів не було: на Франківщині легковик влетів у фуру, - попрощалися з життям двоє людей