На Франківщині 30-річний чоловік попався на пастку шахраїв. Чоловік думав, що купує трактор, а в результаті залишився ні з чим.

Потерпілий прийшов до поліції і розповів, що у мережі побачив оголошення продажу трактора, відразу ж зателефонував і домовився про ціну. Довірливий чоловік перекинув на карту 45 тисяч гривень. Після, він нічого не чув про власника трактора.

Як результат, угода зірвалася і повернути гроші чоловік не в змозі. Повідомляє пресслужба Нацполіції Івано-Франківщини.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці роблять все можливе, щоб встановити особу шахрая, щоб притягнути його до кримінальної відповідальності.

Поліція Франківська ще раз закликає, що потрібно буди обережним, ретельно перевіряти сайти та іфнормацію про покупку, перед тим, як передавати кошти. Та оплачувати товар після його отримання.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Нагадаємо, мобільні шахраї вигадали хитру схему, під прицілом кожен українець: страждають найдовірливіші

Як повідомляв раніше Знай.ua, на карті - жирний нуль: франківців масово обчищають аферисти, як не потрапити на гачок

Також Знай.ua писав про те, що виходять з метро "голими": в Харкові орудують віртуозні аферисти, не ловіть ґав