В Івано-Франківську поліцейські затримали 32-річного чоловіка, що вкрав куртку.

Поліцію викликали відразу за допомогою кнопки «Термінового виклику поліції». Правоохоронні органи прибули на місце події оперативно.

О 16:00 до магазину у центрі Івано-Франківська зайшов відвідувач. Грабіжник скористався моментом, коли продавець відволікся, чоловік схватив куртку за 1700 грн почав її ховати та поспіхом тікати з місця події. Він був затриманий правоохоронцями, які прибули за даною адресою.

На місці події працювали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група Івано-Франківського відділу поліції.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, у Львові полегшать життя людей з інвалідністю, давно пора: деталі ноу-хау

Як повідомляв раніше Знай.ua, Хотів поголитися: дивна крадіжка змусила Запоріжжя реготати

Також Знай.ua писав про те, що "Бог" крадіжок: у Києві зловили зухвалого шахрая, - віртуозна схема вражає