Лист з небезпечними погрозами надійшов поштою до комунального підприємства на Івано-Франківщині. Автор детально описує, як підірве квартиру газом, ймовірно, через отриману ним претензію за несплату комунальних послуг.

За словами аноніма, до боргів “довела влада Гройсмана-Порошенка”.

Відповідно до закону “Про звернення громадян” письмове звернення без зазначення місця проживання, не підписане автором (авторами), а також таке, з якого неможливо встановити авторство, визнається анонімним і розгляду не підлягає.

Однак, з огляду на можливу суспільну небезпеку, юридична служба “Муніципальної інвестиційної управляючої компанії“ переслала анонімку до Служби безпеки України.

Водночас МІУК нагадує, що для всіх боржників є можливість безвідсоткової реструктуризації суми боргу. Натомість списати існуючі борги комунальне підприємство не має жодною юридичної можливості.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кривий Ріг можуть залишити без опалення через одного з найбільших виробників теплоенергії в місті.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що десятки вінничан поставили "на лічильник".

Портал Знай.ua писав про те, як українцям нарахують субсидії восени.