Поблизу районного центру Долина на Прикарпатті трапилася дорожньо-транспортна пригода. Автомобіль «Рено Лагуна» врізався у дерево. Про це повідомили поліцейські Івано-Франківської області.

Подія трапилася близько півночі 3 вересня. Тридцятишестирічний водій не впорався з керуванням власного автомобіля на трасі Н-10, і врізався в дерево, що росло обабіч дороги.

Водій загинув на місці. Пасажир машини, якому на момент аварії було тридцять чотири роки, зараз знаходиться в лікарні з численними травмами. Його стан наразі контролюють лікарі. Остаточних прогнозів щодо самопочуття не дають. Окрім травм, чоловік отримав велику психологічну травму. Тому шокований тим, що відбулося.

Машина дуже пошкоджена. Капот і дах в передній частині пом'яті, лобове скло розбите. За фактом дорожньо-транспортної пригоди проводиться розслідування за статтею 286 УК.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадуємо, якщо ви стали свідком дорожньо-транспортної пригоди, надзвичайної ситуації, знайшли небезпечний предмет, тіло людини, побачили підпал або пожежу, не зволікайте. Телефонуйте за номером 101, 102, 103.

Ваші дії можуть врятувати людське життя.

Як повідомляв раніше Знай.ua У Києві масштабна ДТП на мосту Патона перекрила рух: перші подробиці з місця подій

Як писав Знай. ua ДТП повністю паралізувала трасу Київ-Чоп: 5 авто розбилися вщент, не залишилося ні шансу

Раніше на Знай.ua Кривавий "поцілунок": смертельна ДТП перелякала українців, багато постраждалих