У Селі Небилів Рожнятівського району сталася аварія. Водій напідпитку не впорався з керуванням власного автомобіля та врізався в житловий будинок. При цьому зніс огорожу.

Пресслужба Нацполіції України повідомила, що водію п'ятдесят років.

Чоловік після аварії зателефонував у поліцію та повідомив неправдиву інформацію про викрадення його авто. Він зробив це, щоб з нього зняли вину.

Проте поліцейським все ж вдалося встановити, що за кермом автомобіля перебував 50-річний власник, який втік з місця події. Проте патрульним вдалося його знайти.

Водій пройшов огляд на місці, у присутності свідків. Результат – 1, 81 проміле. Спілкуючись із правоохоронцями зізнався у скоєному.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"На водія склали протоколи за ст. 130 КУпАП (Керування у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження майна), постанову за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик поліції) КУпАП", - повідомили правоохоронці.

Якщо ви стали свідком дорожньо-транспортної пригоди, надзвичайної ситуації, знайшли небезпечний предмет, тіло людини, побачили підпал або пожежу, повідомте за номером 101, 102, 103.