Нещодавно у Прикарпатському селі волонтери знайшли дитину-мауглі.
За словами однієї з волонтерок дитина була асоціальна, вила як вовк, взагалі не розмовляла.
Проте, начальник служби у справах дітей ОДА Іван Ковалик, вважає, що ситуацію в сім'ї дуже перебільшили.

"Ми знаємо про цю родину. Дитина справді погано говорить і потребує лікування у спеціаліста. Втім, не все так жахливо, як написала ця жінка. Вона приїхала з журналістами, налякала дитину. Тепер сільський голова хоче за порушення прав дитини подавати на них до суду", - коментує Ковалик.

Начальник управління молоді і спорту Ростислав Микитюк розповів, що стан дитини задовільний, і вже від сьогодні хлопчик пішов з іншими дітьми на підготовку до школи.

"Ось бачите, це сьогоднішнє фото (демонструє світлину де дитина дуже охайна, усміхнена і вбрана у вишиванку, - авт.). Приїхали багато чужих людей, от хлопчик і сховався в сараї. А те як він виглядав, не дивно, адже дитина гралася надворі. Можу запевнити, що ми там були, вдома умови нормальні. Сім'я хоч і бідна, але стараються, батько їздить на заробітки, щоб утримувати родину. Ця волонтерка хоче забрати дитину на лікування до спеціалістів, але про "мауглі" вона перебільшила", - коментує Микитюк.

Як повідомляв раніше Знай.ua Тіло 5-річного Богдана знайшли у водоймі: нова трагедія сколихнула Україну, волосся стає дибки

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як писав Знай. ua Трагедія з 9-річним Захаром Черевко у Києві: у справі спливла найрідніша людина, несила повірити

Раніше на Знай.ua Відвернулась на секунду: спливли моторошні подробиці загибелі дитини в аквапарку, відео