Шокуюча знахідка! В Івано-Франківській області, в селі Голодіївка Рогатинського району, групою волонтерів був знайдений хлопчика. Дитина не розмовляє, тікає від людей. Абсолютно не пристосована до життя в соціумі.

« У старому хліві на околиці села під лісом знайшли маленького мауглі. Малюк не говорить виє, як маленький вовк, не вилазить з свого притулку і тікає від людей, немов маленький наляканий звіря, який живе сам по себе», - повідомили волонтери.

Засновниці "Центру доброти для мами та дитини" було визначено, що хлопчику п'ять років, звуть його Володимир. Його родина дуже бідна. Мати дуже боїться осуду сусідів, тому і ховала дитину у сараї.
Сусіди ж шоковані такою поведінкою дорослої жінки. Вони не розуміють, для чого у таких умовах потрібно було народжувати дитину.

«Дитині ми допоможемо, спробуємо впоратися з його страхом, повернути до життя і дитинства. Але такі історії мають приводить нас до роздуму і до переосмислення, можливо, варто почути, обійняти, порадити і підтримати, підставити плече там, де ще можна », - коментує Марія Левченко.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще