Стало відомо, що у комерсантів Івано-Франківська вимагали хабарі. Робив це не хто інший як інспектор з охорони водних біоресурсів.

Інспектор відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль» Управління Державного агентства рибного господарства в Івано-Франківській області організував злагоджене та систематичне надходження хабарів до своїх кишень.

Гроші вимагалися інспектором від підприємців, які законно виловлювали рибу у місцевих водоймах. Натомість, чоловік прикривав рибалок, які не мали жодного дозволу на виловлення риби. СБУ задокументувала декілька фактів вимагання чиновником хабарів від підприємців.

За вилов риби підприємці мали заплатити 2000 тисячі гривень. Таким чином прибуток посадовця у місяць становив більше 30 000 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Чесним підприємцям, які відмовлялися платити корупційне мито, службовець створював штучні перешкоди у діяльності.

Поліція затримала правопорушника згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу під час отримання хабаря від одного із комерсантів. Попередні грошові вливання посадовець отримував через посередника.

У межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії.

Як повідомляв раніше Знай.ua Одіозному судді Вовку вручили підозру: хабарі, недбалість - тільки вершина айсбергу

Як писав Знай. ua У Дніпрі накрили банду кавказців: обчистили десятки квартир, "подобалося" золото

Раніше на Знай.ua Суд вирішив, що буде з майном Захарченка