У Дніпрі затримали місцеву мешканку, яка займалася сутенерством в Івано-Франківську. Про це повідомляє ГУ Нацполіції Дніпропетровщини.

Як стало відомо, затримана у 2016-2017 роках винаймала в Івано-Франківську дві квартири, у яких облаштувала бордель. У 2017 році двох її товаришів, які тримали незаконний бізнес разом із дніпрянкою, затримали правоохоронці.

Співорганізаторів засудили та відправили до тюрми, а їхній 44-річні «колезі» вдалося втекти за кордон. Проте нещодавно вона повернулася на Батьківщину, де й була затримана поліцією. Жінці, яка поскаржилася на незадовільний стан здоров’я, обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. За фактом торгівлі людьми та сексуальної експлуатації відкрито кримінального провадження за ч. 2 ст. 302 та ч. 2 ст. 303 КК України.

Як повідомляв раніше Знай.ua Під Києвом потяг спалахнув, як свічка, страшна НП розхитала нерви всім: пекельні фото

Як писав Знай. ua Натовп розлючених тітушок захопив Поділ у Києві, відбувається щось страшне: відео зухвалого нальоту

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше на Знай.ua У Києві накрили двох сутенерш, вербували дівчат у вас під носом: "Кубло розпусти маскували під..."