У Івано-Франківську працівниками Управління протидії наркозлочинності було затримано місцевого мешканця 45-ти років, який займався продажем марихуани.

Раніше чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за подібні злочини. Неодноразово відбував покарання за скоєне, але на шлях виправлення не став. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі з повною конфіскацією майна.

Патрульними було зафіксовано злочин в Івано-Франківську 28 серпня. Чоловік продавав згортки з рослинною речовиною, які зовні нагадували "марихуану". Ціна одного такого згортка була 200 гривень.

Під час санкціонованого обшуку вдома у затриманого поліцейські знайшли і вилучили декілька згортків з марихуаною, яку чоловік готувався продати. Усі речові докази відправили на експертизу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На підставі доказів, слідчі затримали правопорушника в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про оголошено про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Як повідомляв раніше Знай.ua Рятуючи дівчину, юрба опинилася під колесами нелюда: фото

Як писав Знай.ua У центрі Києва борці з наркотиками влаштували дитині "стовб ганьби"

Раніше на Знай.ua Вчені знайшли докази контакту єгиптян з індіанцями: поставляли наркотикиhttps://znaj.ua/history/229615-vcheni-znayshli-dokazi-kontaktu-yegiptyan-z-indiancyami-postavlyali-narkotiki