В Івано-Франківську задумали кардинально змінити вулицю Леся Курбаса. Її не тільки звільнять від автомобілів, але й облаштують на ній сучасну зону для відпочинку містян. Про це у соцмережі Facebook розповів працівник комунального департаменту міськвиконкому Назарій Рогів.

За його словами, мешканці міста неодноразово зверталися до місцевої влади з пропозицією провести реконструкцію вулиці Курбаса, як це було зроблено на вулицях Лесі Українки та Адама Міцкевича.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

В Івано-Франківську задумали кардинально змінити вулицю Леся Курбаса

Зараз більшу частину вулиці Курбаса займають хаотично припарковані авто, які заважають пересуватися пішоходам. Оскільки жителі вулиці започаткували популярний громадський захід “Квадрат Курбаса”, пішохідну частину прикрасять квадратами тротуарної з плитки.

«Квадратів вистачить на всіх!», – пообіцяв Рогів.

Крім того, на вулиці встановлять особливе освітлення – ним можна буде керувати дистанційно, влаштовуючи справжні світлові шоу.

Нагадаємо, що в селі Ластівка Турківського району Львівської області 12-річну дитину вкусила отруйна змія у праву гомілку в області гомілково-степеневої суглоба.

Як повідомляв Знай.uа, в Україні почало вересня обрадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання