На землю прилетить вакцина проти сказу.

На Прикарпатті розповсюджують вакцину проти сказу. У Івано - Франківській області 3 вересня буде проводитися осіння компанія з персональної імунізації м'ясоїдних диких тварин. Проводиться вона з метою збереження стабільної епізоотичної ситуації зі сказу на території регіону.

Приманка з вакциною проти сказу буде летіти з повітря. Її скидатимуть на землю з літаків.

Повідомило про це Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області. Також відомо, що на території населених пунктів вакцину не скидатимуть. Розкидання буде відбуватися над лісовими та польовими угіддями.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Приманка має вигляд маленький брикетів, розміром із сірникову коробку. Має запах м’ясокісткового борошна. Всередині желеподібна капсула проти сказу. Приманка є абсолютно безпечною для людей і тварин.

Мешканців Прикарпаття просять не торкатися приманок і не переносити їх з місця на місце у разі виявлення.

Як повідомляв раніше Знай.ua Живого місця не залишили: собаки розірвали українця на шматки

Як писав Знай. ua Кров холоне в жилах: озвірілі пси розтерзали чоловіка до смерті

Раніше на Знай.ua Зграя бродячих собак розтерзала жителів миколаївського зоопарку