Енергетична компанія YASNO представила нову функцію для свого мобільного додатку, яка забезпечить клієнтів детальними повідомленнями про фактичні відключення електроенергії за конкретними адресами.

Ця нова можливість, за інформацією прес-служби компанії, має на меті покращити обслуговування користувачів і зробити планування часу під час відключень електроенергії більш зручним і безпечним.

Відключення світла. Фото: скрін youtube
Відключення світла. Фото: скрін youtube

Якщо ви вже користуєтеся додатком YASNO і прив'язали його до свого особистого рахунку, то тепер, завдяки новій функції, ви будете автоматично отримувати push-повідомлення про відключення електроенергії на вашій адресі.

Це повідомлення будуть надсилатися за 30 хвилин до початку відключення, що дозволить вам заздалегідь підготуватися до відсутності електрики. Крім того, ви отримаєте повідомлення про відновлення електроенергії.

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Людина під час відключення світла
Людина під час відключення світла

Функція працює цілодобово, забезпечуючи постійне оновлення інформації про відключення. Однак, якщо вам не зручно отримувати повідомлення вночі, ви можете налаштувати додаток так, щоб повідомлення не надходили в нічний час.

В YASNO підкреслили, що ці повідомлення допоможуть клієнтам краще планувати свій час під час відключень електроенергії, а також нагадають про потенційні небезпеки, такі як використання ліфтів під час відсутності електрики. Таким чином, нова функція спрямована на підвищення комфорту та безпеки користувачів компанії.

Нагадаємо, як довго не вимикатимуть світло: в Міненерго дали відповідь

Раніше ми писали про те, що кредити на сонячні панелі: пільгові умови, приховані ризики та що робити, якщо гроші не допоможуть

Крім того, Знай.ua повідомляв, "Світло є, але не розслабляйтеся": українців закликають перестрахуватися на випадок раптових блекаутів