Восени 2021 року відбулася довгоочікувана прем'єра другого сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка", головною героїнею якого стала відома співачка Злата Огнєвіч.

Новий сезон шоу підкорив серця тисячі українців і здобув неймовірний успіх. На офіційній сторінці "Холостячки" в Instagram і TikTok активно розміщують фрагменти перших випусків, щоб глядачі не забували важливі події любовної історії співачки і всіх учасників шоу. Цього разу опублікували кумедне відео зі Златою і учасником проекту бізнесменом Іллею Закорецьким.

На короткому ролику пара виконує завдання ведучого шоу Григорій Решетника. Златі потрібно було відчути кожного чоловіка через спеціальний прилад, який реагує на імпульси і рухи людини і створює з них музику. Ілля трохи відзначився і повеселив Злату. Коли співачка торкалася лисої голови чоловіка, від пристрою зазвучала незвичайна і кумедна мелодія, яку прозвали "космічної". До слова, артистці все сподобалося.

@stbua

Космічна музика😅🙈 #холостячка #холостячка2021 #стб #холостячкастб

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще
♬ оригинальный звук - @stbua

Нагадаємо, що учасник "Холостячки" розплакався перед Златою Огнєвіч: "Шматок де*іла"

Як повідомляв Знай.uа, учасник шоу "Холостячка" випалив правду Златі Огнєвіч: "Не вийде знайти кохання"

Також портал Знай.иа писав, що "Холостячка" Злата Огнєвіч опинилася в небезпеці через кохання: могла зламати шию