Глюк'oza в свої 35 років виглядає на заздрість кожному. Дивлячись на співачку, більше 25 років їй би ніхто не дав, якби не знав справжнього віку. Як їй це вдається? Артистка поділилася з передплатниками інформацією про те, як їй вдається зберегти красу і молодість.

У своєму Instagram Глюк'oza виклала пост, де розповіла, що допомагає їй виглядати на всі 100. Вона вважає, що головне зберігати спокій і не забувати себе балувати.

"Красива жінка-розслаблена жінка. Як каже мій друг: "дитинко, зберігай легкість буття". Але в сучасному світі це так складно. А у мене ще й характер, і генетика непрості як заспокоїтися і зловити дзен? ;) Від щирого серця ділюся з вами своїми золотими правилами: завжди вибирайте правильну компанію і оточення. Будьте з людьми, які допомагають дивитися на речі з боку, не бояться сказати правду, підтримують і мотивують вас. Звичайно ж, неможливо розслабитися без приємностей для себе. Балуйте себе спортом, йогою, медитацією, гарною їжею, косметикою, книгою або фільмом. Ну і куди без любові? Не бійтеся цього почуття, адже воно прекрасно і точно краще будь-якої косметики. Цілую вас.»

Пост артистки, Instagram glukozamusic
Пост артистки, Instagram glukozamusic

Співачка супроводила пост яскравою фотографією. Артистка стоїть на балконі в лаконічному білому комбінезоні, і чарівно посміхається. Тільки поглянувши на фото можна зрозуміти, коли артистка говорить як довше зберегти свіжість і зовнішню юність – вона явно знає, про що вона веде мову. Вона виглядає просто приголомшливо.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Мій Орієнтир, милуюся тобою! пішла зберігати легкість буття», «супер, клас, красуня", " Господи, та яка ж ви красива то..."- пишуть зачаровані коментатори.

Нагадаємо, раніше дочка зірки 2000-х років виявилася розумнішою мами

Також "Знай.uа" писав, що Глюкоза шукає рабиню, а Кіркоров дарує костюми: як ставляться до своїх "прислуг" зірки шоу-бізнесу

Як повідомляв портал "Знай.uа", продюсер глюкози та Юлі Савічевої Максим Фадєєв схуд на 127 кілограм