Melovin показав найкращі моменти танцю на популярному шоу. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Так 5 вересня розпочався п'ятий сезон популярного в Україні шоу"Танці з зірками". Головні судді-хореографи Влад Яма та Максим Чмерковський, Катерина Кухар, саме вони обиратимуть найкращого зіркового танцюриста цього року. Цього року організатори внесли чимало змін і запросили улюблених зірок українців, які боротимуться за звання кращої танцювальної пари сезону.

Одним з фаворитів є пара Melovin і Лізавети Русиної. Під час третього ефіру 19 Вересня пара виконала пристрасне Ча-ча-ча під пісню Elton John and Years&Years — It's a sin.

Як відомо, суддя Влад Яма розхвалив артиста за даний виступ, а Катерина Кухар, яка нещодавно поповнила склад журі шоу, подарувала йому мініатюрний череп з мізками.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Деякі фотографії виступу Melovin опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі. Фолловери залишили безліч коментарів там.

Мел, виглядав ти-бомбічно! Настільки багато ось цього ось такого, чоловічого♪ через екран відчувалося, ааа. І це я ще не кажу про погляди на Лізу) P. S. все-таки трохи сумую за пекучо - чорним кольором волосся у тебе"; це не танець, це Приборкання норовливої"; "балдію від твоєї шиї
, - повідомляють вони.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.