Кричущий випадок стався на Закарпатті. Підлітки поглумилися над ровесницею, і зняли це на камеру.

Як повідомляє Закарпатська обласна прокуратура, на Закарпатті троє неповнолітніх зґвалтували 14-річну дівчину, одночасно знімаючи процес на відео. Джерело повідомляє, що троє підлітків затягли дівчинку в підвал, і ґвалтували, знімаючи те, що відбувається на телефон.

Насильство над дівчинкою, фото з відкритих джерел
Насильство над дівчинкою, фото з відкритих джерел

Через час про інцидент дізналися батьки дівчини, вони звернулися із заявою в правоохоронні органи. Підлітків знайшли, і взяли під варту.

Подія сталася наприкінці серпня, у селищі міського типу Воловець Мукачівського району. Насильство відбувалося в підвалі будинку одного з учасників процесу. Постраждала-мешканка того ж населеного пункту. Всі дії малолітні фіксували на камеру телефону. Жорстокість і безпрецедентність ситуації шокувало місцевих жителів. Ніхто не очікував такої події в невеликому селищі.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Мотиви малолітніх злочинців уточнюються. Зараз у кримінальній справі проводяться ряд експертиз для уточнення всіх об'єктивних обставин. Досудове розслідування здійснюють слідчі відділення поліції №2 Мукачівського районного управління поліції. Місцева преса повідомляє, що підозрюваним загрожує від 12 до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше в поліції дали інструкцію з безпеки дітей для батьків

Також "Знай.иа" писав, що українка Міла Йовович стала на захист дочки через сексуальні домагання

Як повідомляв портал "Знай.иа", Дмитро Карпачов дав поради для захисту дитини від насмішок в школі