Стало відомо про те, що на Закарпатті рятувальники відшукали чоловіка, який зник близько тижня тому. Пішов за грибами в ліс, але так і не повернувся самостійно.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці Державної служби України з надзвичайних ситуацій у соціальній мережі Facebook, де регулярно повідомляють про найважливіші новини країни.

Як повідомляється, в середу, 15 вересня, приблизно о 14:00 в Службу порятунку надійшло повідомлення з проханням допомогти. Розшукували 70-річного чоловіка, який проживає в селі Хустець, що на Закарпатті. У суботу, 11 вересня він пішов за грибами в ліс, однак, так і не повернувся.

Раніше у нього вже була звичка зникати на кілька днів, тому перші два дні родичі навіть не звернули особливої уваги-знали, що повернеться.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Зниклий чоловік, фото: ДСНС
Зниклий чоловік, фото: ДСНС

Коли це тривало більше днів, вони вирішили звернутися до співробітників правоохоронних органів, а ті в свою чергу вже підключили рятувальників ДСНС.

"На місце події виїхали фахівці гірського пошуково-рятувального відділення смт Міжгір'я. Разом з двома працівниками поліції та десятьма місцевими жителями рятувальники прочісували лісовий масив поблизу с.Хустець. О 20:00 заблукалого чоловіка знайшли, транспортували до населеного пункту і передали родичам!" - сказано в повідомленні на сторінці Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Зниклий чоловік, фото: ДСНС
Зниклий чоловік, фото: ДСНС

На щастя він не постраждав, все закінчилося благополучно, і 70-річного пенсіонера повернули додому.

Раніше повідомляли, киянин влаштував стрілянину через сварку з дружиною-швидка знадобилася продавщиці полуниці.

Як повідомляв Знай.uа, під Києвом спіймали банду монашок-шахрайок: зняли "порчу" за 5 тисяч і втекли.

Знай.uа писав, збирали на безбідну старість: дві пенсіонерки влаштували нарко-бізнес, заробляли на "нужденних".