Як відновлюється прифронтова Авдіївка, показали у сюжеті телеканалу «Інтер», який розмістив на своїй сторінці в соцмережі штаб ООС.

Командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Павлюк розповів, зокрема, про роботу загонів ДСНС, що допомагають місцевому населенню у відновлені пошкоджених будинків.

Чергова вахта рятувальників та військових намагається до осінніх дощів відновити якомога більше будинків, зруйнованих ворожими обстрілами.

«Особовий склад ООС, окрім того, що захищає Україну на передовій, допомагає людям, які постраждали», - зазначив Павлюк.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Майже по всій лінії розмежування працюють на сьогоднішній день десь 150 рятувальників з восьми областей України, з 20 населених пунктів», - Олексій Мігрін, начальник головного управління ДСНС у Донецькій області.

Рятувальники з інших областей зізнаються, що були не готові до реалій прифронтових територій.

«Я не очікував, що буде чутно вибухи, а під час вибухів діти будуть собі тихенько гратися», - зізнається рятувальник Андрій з Херсону.

Місцеві жителі дивуються, як швидко та якісно проводяться ремонтні роботи. Такі роботи на Донеччині тривають з 2017 року – встигли відремонтувати понад тисячу будинків, пошкоджених ворожими снарядами.

«Це дуже важливо, щоб у кожного в серці була Україна. Ніхто нікого не залишить без допомоги», - наголошує Павлюк.

Раніше повідомляли, вертоліт з українцями впав в озеро в Польщі, є постраждалі.

Як повідомляв Знай.uа, перехід "потонув" після дощу, харків'яни задумалися про човен: "Зате з кримчан поржали".

Знай.uа писав, кракен по-харківськи: місто захлеснуло каналізаційне цунамі, люди чекають на рятувальників.