Українська співачка Alyosha похизувалася чоловіком Тарасом Тополею. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Співачка та багатодітна матуся Alyosha досить активна в соціальних мережах. У своєму Instagram, де занию стежить понад 410 тисяч осіб, зірка часто ділиться новими фотографіями, відео чи цікавими моментами з особистого та творчого життя.

Цього разу Alyosha поділилася милим спільним фото з чоловіком фронтменом гурту "Антитіла" Тарасом Тополею. На фото пара ніжно притиснулась один до одного посміхається на камеру.

Alyosha та Тарас Тополя, фото з instagram
Alyosha та Тарас Тополя, фото з instagram

Зірка одягла коротеньку чорну сукню, а поверх неї червоний піджак, доповнила свій образ Alyosha стильною круглою сумочкою білого кольору. Тарас Тополя одягнув досить стриманий сірий піджак та чорні штани.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"З татом року", - так Alyosha підписала фото зі своїм чоловіком.

Користувачам мережі прийшлася до душі нова світлина Alyosha та Тараса Тополі і вони прийнялися залишати для пари десятки компліментів.

"Я і не сумнівалися, що тато року буде Тарас Тополя❤️", "Урааа! Вітаю! Я віддала свій голос за Тараса, тому що він справді супер тато!", "Пишаємося!", "За татком року, завжди мама героїня!))))", "Щастя вашій родині❤️", "Найкращі", "Я за вас голосувала, Тарасе! З перемогою!👏👍", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що дружина Тараса Тополі Alyosha в кокетливому купальнику опинилася сама на пляжі: "Навіть не пробуйте"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тарас Тополя показав Екстрим в гостях у тещі: "дах зносило". З'явилися фотографії з останнього концерту групи"Антитіла".

Раніше Знай писав, що багатодітна Аlyosha зробила гучне зізнання після карантину: "з'явилися нові…"