Талановитий кулінар з Колумбії, який підкорив шоу "МастерШеф" і завоював серця тисячі українок Ектор Хіменес-Браво часто ділиться унікальними рецептами і подробицями свого насиченого життя з шанувальниками в соцмережі Instagram, де за ним стежить 1 мільйон чоловік.

Ектор відомий своїми неперевершеними кулінарними навичками, які любить демонструвати на велику аудиторію. Цього разу чоловік показав шанувальникам, як нестандартно можна замаринувати огірки, як він висловився, в TikTok стилі. Ектор зняв докладний рецепт і покроково озвучив всі дії.

"Коли малосольні або бочкові трохи приїлися 😉", - написав кулінарний гуру.

Рецепт: мариновані огірки в спрайті

Для приготування знадобиться:

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

– Огірки - 3-4 шт.
- Чилі - 10 гр
- Кунжут - 3 гр
- Рисовий оцет - 5 гр
- Соєвий соус - 10 гр.
- Кінза - 10 гр
- Спрайт - 300 гр

Сам процес маринування не займе багато часу, все гранично просто. Всі інструкції Ектор доступно пояснив в публікації.

Користувачі соцмережі залишили безліч коментарів під постом. Багато оцінили оригінальний спосіб маринування огірків, але були і ті, хто засумнівався в "їстівності" такої закуски.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, померла зірка МастерШеф Стелла Клименко, близькі не можуть прийти до тями: "До останнього вірив, але ти не прийшла"

Як повідомляв Знай.uа, Ектор Хіменес-Браво у вишиванці серед красунь розповів, з чим стикається в Україні: "Вали в свою країну"

Також портал Знай.uа писав, що блогер Саша Пустовіт зізналася Ектору Хіменес-Браво, що обдурила Машу Єфросиніну: хотіла показати сімейну ідилію