У ДСНС України повідомили про трагічну загибель співробітниці - начальниці Відділу зав’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС у Дніпровській області Дар`ї Гречіщевої.

«Страшна новина для усієї нашої сім`ї рятувальників. Сьогодні близько дев’ятої ранку трагічно загинула начальниця Відділу зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС у Дніпровській області Дар`я Гречіщева», - повідомили у рятувальній службі, додавши, що жінка була однією з найкращих співробітниць.

У ДСНС додали, що Дар`я ніколи не боялася експериментувати, була ініціативною та відкритою для нових ідей.

Саме вона почала просувати та популяризувати гендерний напрямок у роботі свого управління. І сама Дар’я, і її підлеглі брали участь участі у різноманітних тренінгах, форумах, курсах, дбаючи про самовдосконалення та професійний ріст.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фото: ДСНС, Дар'я Гречищева
Фото: ДСНС, Дар'я Гречищева

Крім того, дівчина була волонтером Червоного Хреста і надавала допомогу потребуючим.

Друзі та колеги запам’ятають її як добру та компанійську людину.

«Все ще не можемо повірити, що світлої, життєрадісної, діяльної, фахової Даші вже нема з нами. Світла пам'ять нашій подрузі, колезі, просто прекрасній людині, капітану служби цивільного захисту Дар`ї Гречищевій», - сумують у службі.