На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram дружини популярного українського актора, зірки серіалу" кріпосна " Тараса Цимбалюка, Тіни Цимбалюк, яка продовжує радувати своїх шанувальників незвичайними публікаціями, з'явилося нове повідомлення.

На цей раз дівчина вирішила показати свій невеликий "недолік" - розкосий погляд. При цьому легка "розкосоти" майже не помітна, і, на думку шанувальників, зовсім не псує дівчину, а тільки надає їй якогось особливого шарму.

"Дивлюся прямо в світле майбутнє своїм розкосим поглядом", підписала вона знімок. На фото Тіна Цимбалюк - в простій чорній толстовці з написами на грудях, з недбалим укладанням і легким макіяжем. Виділяються тільки очі - з чіткими стрілками і темним контуром, що підкреслює форму.

При цьому губи дівчини залишилися не нафарбованими. З прикрас на ній тільки сережки у вухах і звичне для неї кільце-пірсинг в носі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У коментарях підписники відзначають, що виглядає дружина Тараса Цимбалюка просто карколомно.

"Такий погляд, дуже красива!", "Які гарні очі!", "Тіна, ти дуже стильна! А погляд - не передати словами!", "Як красиво! Погляд-вогонь!» ,- пишуть захоплені шанувальники красуні з зеленими очима.

Нагадаємо, дружина Тараса Цимбалюка перевершила Тіну Кароль: "якби у мене була така фігура..."

Як повідомляв портал " Знай.ua", зірка" кріпак " Тарас Цимбалюк показав любов всього свого життя: "Запросив на перше побачення". Тарас Цимбалюк розповів історію свого кохання.

Також " Знай.ua " писав, тільки найближчі і без медового місяця: Тарас Цимбалюк з "кріпосної" розповів про таємне весілля в Карпатах. Тарас розповів перші подробиці весільної церемонії