У шоу Маска з'явився загадковий новий персонаж. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці даної програми.

Як відомо, в Україні почалася трансляція музичного шоу "Маска", яке є українською адаптацією відомого формату "Masked Singer". Серед учасників шоу різноманітні українські знаменитості. Завдання глядача - дізнатися зірку за маскою, ґрунтуючись на вокальних даних.

Організатори шоу намагаються кожен раз придумувати несподівані образи для різних знаменитостей, інтригуючи фанатів. 6 вересня на офіційній сторінці в соціальній мережі опублікували фотографію нового героя - це Винова краля.

Ця суперечлива маска одна з небагатьох, хто має яскраво виражену жіночу фігуру. Вона одягнена в латексний Комбінезон, у неї неймовірне взуття, зроблене на замовлення. Плечі героїні покриває шикарна шуба, на пошиття якої пішло 20 метрів оксамиту і більше 10 метрів штучного хутра, що імітує соболиний
, - повідомляють організатори шоу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники при цьому почали припускати найцікавіші варіанти. Найбільш часті з них Maruv, Ольга Полякова, Альоша.

дуже оригінально. Ви не перестаєте дивувати😍"; " вже чекаю жарту Андрія Михайловича про шуби)
, - повідомляють вони.

Нагадаємо, розсекречені зіркові детективи другого сезону шоу" Маска", про Андрія Данилка - ні слова

Також, Володимир Остапчук відрив секрети другого сезону "Маски": шоу буде ще більш несподіваним.

Раніше повідомлялося, що шоу "Маска" розсекретило вигляд однієї зі своїх героїнь в несподіваному вбранні: "Стане першою підказкою"