Відомий український телеведучий і кулінар Ектор Хіменес-Браво поділився з підписниками свого "Інстаграму" рецептом картопляних дерунів з м’ясом.

Рецепт дерунів, фото: Instagram

Незмінний суддя найпопулярнішого кулінарного шоу країни написав, що не лише українці люблять цю ставу та додав відеорецепт.

Для приготування дерунів з м’ясом знадобиться три картоплини, 200 г фаршу з яловичини та свинини, цибуля, часник та петрушка за самок, два яйця, сіль та перець. Також зі спецій можна додати паприку.

Приготування

Популярні новини зараз
Чекайте на справжню лавину подорожчань: що підніметься у ціні через зростання тарифів і валютного курсу Перше подорожчання за півроку: скільки тепер коштує газ На картку пенсію не виплатять: у ПФУ назвали чіткі вимоги до банківського рахунку Пенсіонерам пообіцяли спеціальні надбавки: виживати стане простіше, але не всім
Показати ще

1. Натираємо картоплю на тертці та віджимаємо з неї лишню рідину. Можна скористатися ситом.

Рецепт дерунів, фото: Instagram

2. Змішуємо з нарізаною цибулею, часником та петрушкою.

Рецепт дерунів, фото: Instagram

3. До маси додаємо сіль, перець, 2 яйця та фарш, все ретельно перемішуємо.

Рецепт дерунів, фото: Instagram

4. Формуємо дерун і смажимо його на сковороді по 2 хвилини з кожного боку на середньому вогні.

Рецепт дерунів, фото: Instagram

Відомий колумбійський шеф-кухар пропонує подавати страву зі сметаною та зеленою цибулею.

Рецепт дерунів, фото: Instagram

Нагадаємо, рецепт салату "Олів'є" без ковбаси від судді "МастерШефа": особливий інгредієнт змусить пробувати ще і ще.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ектор Хіменес-Браво з "МастерШеф" зізнався, чого досі соромиться: "Я був підлітком…".

Також "Знай.ua" писав, що Євген Клопотенко навчив правильно запікати стейк на грилі.