Відомий український телеведучий і кулінар Ектор Хіменес-Браво поділився з підписниками свого "Інстаграму" рецептом картопляних дерунів з м’ясом.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Незмінний суддя найпопулярнішого кулінарного шоу країни написав, що не лише українці люблять цю ставу та додав відеорецепт.
Для приготування дерунів з м’ясом знадобиться три картоплини, 200 г фаршу з яловичини та свинини, цибуля, часник та петрушка за самок, два яйця, сіль та перець. Також зі спецій можна додати паприку.
Приготування
1. Натираємо картоплю на тертці та віджимаємо з неї лишню рідину. Можна скористатися ситом.
2. Змішуємо з нарізаною цибулею, часником та петрушкою.
3. До маси додаємо сіль, перець, 2 яйця та фарш, все ретельно перемішуємо.
4. Формуємо дерун і смажимо його на сковороді по 2 хвилини з кожного боку на середньому вогні.
Відомий колумбійський шеф-кухар пропонує подавати страву зі сметаною та зеленою цибулею.
Нагадаємо, рецепт салату "Олів'є" без ковбаси від судді "МастерШефа": особливий інгредієнт змусить пробувати ще і ще.
Як повідомляв портал "Знай.ua", Ектор Хіменес-Браво з "МастерШеф" зізнався, чого досі соромиться: "Я був підлітком…".
Також "Знай.ua" писав, що Євген Клопотенко навчив правильно запікати стейк на грилі.