У мережі розповіли про хлопчика, який став свідком викрадення дитини, і відразу ж повідомив про це в поліцію. Сміливий вчинок, на який здатні не всі дорослі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці Патрульної поліції України в соціальній мережі Facebook.

Не так давно, на спеціальну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що було скоєно злочин. Заявник розповів, що невідомі, які були одягнені в маски, зв'язали чоловіка, заштовхали в автомобіль і відвезли в невідомому напрямку.

Були повідомлені всі деталі викрадення: колір транспортного засобу, марка, а також номерний знак. Половина роботи була вже зроблена.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Коли співробітники правоохоронних органів приїхали за адресою, то виявилося, що заявником був 12-річний хлопець.

Патрульні встановили власника автомобіля, а також те, де він зараз знаходиться. На місце прибули слідчо-оперативна група, і як виявилося, це було не зовсім викрадення.

Компанія хлопців пояснила, що забрала добровільно свого друга на вечірку, для якого і було організовано свято. На щастя, все закінчилося благополучно.

Підліток з поліцією, фото: Патрульна поліція
Підліток з поліцією, фото: Патрульна поліція

Були шоковані поліцейські і діями 12-річного хлопця, адже, якби це було справжнє викрадення, він би не кинув у біді потерпілого, і все зробить для того, щоб його врятувати.

До Миколи прийшов навіть заступник начальника управління, і врубав подяку за обізнану громадянську позицію.

Раніше повідомляли, запросив у будинок і зґвалтував: під Києвом чоловік зв'язав, а після поглумився над знайомою.

Як повідомляв Знай.uа, зґвалтував, а потім зарізав: небезпечного російського злочинця підозрюють у розправі над студенткою.

Знай.ua писав, у Харкові посеред вулиці виявили труп: лежав обличчям вниз прямо під сходинками.