Популярний український гурт "Антитіла", лідером якого є Тарас Тополя буквально днями презентував кліп на композицію "Маскарад". У новому відео музиканти влаштували справжній зомбі-апокаліпсис. У ньому брали участь понад 700 осіб. Гурт вирішив поділитися доволі цікавими деталями безпосередньо з "кухні", про те, як і з ким робили кліп.

Про це стало відомо завдяки новій великій публікації групи "Антитіла" в мережі Instagram.

Публікація групи "Антитіла", скріншот: Instagram
Публікація групи "Антитіла", скріншот: Instagram

"Нам потрібен був головний герой - зомбі. Ми думали, кого ж нам кликати, хто зіграє так, як потрібно. Одного разу Тарас Тополя проїжджав повз великий київський кінотеатр і побачив афішу фільму, з якою Назар Задніпровський посміхався всім, хто проїжджав повз. Випадковості - не випадкові. Ми довго не думали, знайшли його телефон і запропонували зйомку в кліпі. Як виявилося, Назар ще й давній шанувальник гурту Антитіла.

Назар - комедійний актор, він відомий всій Україні по багатьох фільмах і серіалах, і на зйомках у нас стався справжній творчий тандем. Ми давно стежимо за їх сімейною династією. Є у нас такий пул акторів, які тримають український акторський пласт - грають у театрах, кіно, серіалах - драматичні, комедійні ролі. І нам дуже приємно стати поруч з тими людьми, які вирішили зробити акторство своєю професією.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Публікація групи "Антитіла", скріншот: Instagram
Публікація групи "Антитіла", скріншот: Instagram

"У мене були заплановані зйомки на цю дату і я ніяк не міг спочатку, але мене настільки захопила ідея, мені так сподобалася пісня, що я подзвонив своїй знімальній групі і попросив перенести зйомки в кіно. Я патріот гурту Антитіла, заради них і заради цієї пісні мені не шкода було перенести зйомки і в кліпах мене рідко запрошують зніматися. У мене головна, хоча і коротка роль в кліпі - негативного і злого персонажа, який, врешті-решт, перетворює світлого, мрійника Тараса і робить його частиною зомбі-легенди.

Мені випала велика честь співати в кліпі. Звичайно, не своїм голосом, але це буде ліпсинг під голос Тараса. Я уважно слухав пісню, вдумувався в слова і я щиро бажаю гарної прем'єри і рейтингів, тому що пісня розумна, пісня критична і вона як ніколи актуальна. Це хороший вдалий виплеск. Я не скажу, що це вона як отрута скорпіона, яка всіх повинна торкнутися і на всіх подіяти, ні. Хтось сприйме її просто як класну танцювальну пісню, а хтось зрозуміє глибше.

Публікація групи "Антитіла", скріншот: Instagram
Публікація групи "Антитіла", скріншот: Instagram

Коли я вже приїхав на знімальний майданчик, побачив всі масштаби і умови. Було дуже багато шанувальників гурту, друзів, людей, які знімалися в кліпах раніше. Люди люблять їх музику. Панувала досить доброзичлива і сімейна атмосфера. І за цим було цікаво спостерігати", - ділиться враженнями народний артист України Назар Задніпровський.

Раніше повідомляли, затьмарив кокошник Олі Полякової: Тарас Тополя з Антитіл приміряв величезні "очі".

Як повідомляв Знай.uа, Тарас Тополя та Alyosha відвезли дітей з України: "Бешкетують".

Знай.uа писав, Alyosha і Тарас Тополя "втекли" від дітей, щоб пообніматься: "Рідкість, але буває".