На Франківщині на горі Піп Іван знову випав сніг. Відповідне відео виклали туристи.

Сніг засипав гірську поверхню 10 липня. Примітно, що сніг випав вже не вперше за літо.

Відео засніженої вершини розмістив Руслан Гродюк на своїй сторінці в соціальній мережі в Facebook.

Сніг на горі Піп Іван Чорногірський випав вранці. На відеозаписі добре видно, що вершину вкрив невеликий шар снігу.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Рятувальники попереджають, що надалі існує небезпека підтоплення і Сходу селевих потоків.

"У другій половині доби 11 липня, переважно в гірських районах Закарпатської області, в місцях проходження сильних злив очікується формування значного місцевого і схильного стоку з підтопленням знижених місць",- йдеться в повідомленні ДСНС області.

Нагадаємо, раніше Гарне літо, цікаві замети: в Карпатах посеред червня випала неймовірна кількість снігу, фото з місця. 14 червня 2021 року на горі Піп Іван у Карпатах випав сніг. Відповідне фото опублікували в мережі.

Як повідомляє портал «Знай.иа» В Україні посеред літа пішов град: горошини ледве влазять в руку, кадри негоди. 13 червня, на Кіровоградщині в селі Бовтишка випав град. Про це повідомили місцеві жителі.

Також «Знай.иа " писав, що Карпати за два дні до літа перетворилися на засніжену Лапландію У Карпатах за два дні до літа випав сніг, при цьому фіксується температура вище нуля.