Міністр юстиції України Денис Малюська активно веде сторінки в соцмережах, де ділиться з українцями не тільки робочою інформацією, а й моментами з особистого життя. На цей раз, у своєму Instagram, чиновник вирішив показати, де дивився футбольні матчі Євро-2020.

Денис Малюська опублікував фото зі столиці Литви Вілюнюса і поділився своїми враженнями.

На опублікованому знімку можна побачити Дениса Малюську, який робить селфі на тлі майданчика для відпочинку. Міністр юстиції України одягнений у чорний діловий костюм, блакитну сорочку і краватку тілесного кольору. При цьому за ним можна помітити людей і великий екран, по якому транслюється футбольний матч.

У підписі до публікації Денис Малюська написав, що йому сподобалося у Вільнюсі, але пр перегляді футбольного матчу він не зрозумів ні слова від коментаторів.

"У Вільнюсі прикольно, але футбольні коментатори кажуть чорт знає що)" - написав Денис Малюська.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Публікація Дениса Малюськи: Instagram
Публікація Дениса Малюськи: Instagram
Публікація Дениса Малюськи: Instagram

Нагадаємо, що Бізяєв розповів, чи є в Україні жіноча політика

Як повідомляв портал "Знай.uа", іноземні інвестори вимагають від держави прибрати акциз на "зелений" струм з податкового законопроекту

Також, "Знай.uа" писав, що політичний астролог розповіла про зміни, які відбудуться в українському політикумі