Популярна українська телеведуча, блогерка і громадська діячка Маша Єфросиніна, яка зараз займається власним проєктом "Іспит на відкритість", дозволила собі трохи розслабитися.

На своїй сторінці в соцмережі Інстаграм, де на неї підписано 1,5 мільйона читачів, схудла Маша Єфросиніна вирішила показати свій "останній ідеальний макіяж перед відпусткою". Телеведуча нафарбувала губи світлою помадою й підвела очі чорним.

"Last perfect makeup before vacation ✅", - підписала вона фотографію.

Маша Єфросиніна, instagram.com/mashaefrosinina
Маша Єфросиніна, instagram.com/mashaefrosinina

"Ніжно красива 😍", - прокоментувала відома тренерка та колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У коментарях на Машу Єфросиніну посипалися численні компліменти, проте дехто відзначив, що телеведуча з таким макіяжем сама на себе не схожа.

"Яка красива ❤️❤️❤️", "Я сьогодні такий ракурс півдня підбирала, начебто всього 36, а проблемки вже є 😂 😂 😂", "На себе не схожа", "Дуже гарна ❤️❤️❤️🌺🌺🌺", - залишають безліч коментарів для телеведучої її підписники.

Коментарі, instagram.com/mashaefrosinina
Коментарі, instagram.com/mashaefrosinina

Коментарі, instagram.com/mashaefrosinina
Коментарі, instagram.com/mashaefrosinina

Нагадаємо, Маша Єфросиніна осідлала залізного коня, не кожна так зможе: "В хмарах". Маша Єфросиніна позує в несподіваному образі

Як повідомляв портал "Знай.ua", Маша Єфросиніна заговорила про насильство в сім'ї: "Соромно розповісти близьким". Ведуча розповіла про нову безкоштовну онлайн-платформу для жінок, які зіткнулися з насильством у сім'ї.

Також "Знай.ua" писав, вагітна MamaRika показала фігуру в купальнику на 33-му тижні: "Неспішно перекочуюся". MamaRika показала, як прохолоджується в спекотні літні дні