У Кам'янському, що на Дніпропетровщині, дві жінки з дитиною обікрали церкву. Про це повідомляє спільнота «Просто Дніпродзержинськ (Кам’янське)» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, злодії прийшли до церкви спочатку 17 червня, а потім повернулися по решту здобичі 20 червня. Цього разу вони були вже з дитиною.

Зловмисники викрали декоративні туї з церковної клумби. Цікаво, що перед тим, як красти, одна зі злодюжок ще й перехрестилася.

«Може, хтось впізнає? Зробимо горе-"героїв" знаменитими! Крадуть зелені насадження прямо з храму. При цьому бере участь дитина. Вкрадено 27 кущів самшиту, 24 туї, 4 ялинки», - повідомив автор допису.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«А просто поліцію викликати? Слабо? Ну взнає хтось їх і що? Піде морду бити, чи відбирати вкрадене? Спокійно записувати відео - це співучасть у крадіжці! Вам не смішно? Мені теж не смішно. Це тепер висока громадянська позиція - розповсюджувати у ФБ, обговорювати, показувати в коментарях, які ми всі чесні та справедливі! Ну-ну», - обурюється дехто в коментарях.

«Страшно те, що до цього великого гріха долучають і дитину... Самі не бояться кари Господньої, й дитину на неї наражають!», «Ох і тварі. Таку мерзоту нічого в цьому житті не зупинить», - впевнені місцеві мешканці.

Нагадаємо, що по домівках Києва шастає спритний зловмисник, шукає легку жертву: "Закривайте двері!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві таксист цинічно привласнив телефон пасажира: "Надішлю поштою"

Також, "Знай.uа" писав, що банда золотих ручок розсміялася в обличчя обкрадених киян: "Скоро відпустять"