В Івано-Франківську хлопчик намагався перебігти пішохідний перехід, і потрапив під колеса автомобіля. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Як зазначається, аварія трапилася на Північному Бульварі. З відео, оприлюдненого в соцмережах, помітно, що водій автомобіля, який рухався Північним Бульваром у напрямку вулиці Довгої, не встиг пригальмувати. Внаслідок цього він збив дитину.

Хлопчик отримав сильний поштовх – він буквально злетів у повітря після зустрічі з капотом авто. Його терміново відвезли до лікарні в кареті швидкої допомоги. Про стан постраждалої дитини поки що нічого невідомо.

На місці автопригоди зібрався натовп перехожих та свідків дорожньо-транспортної пригоди, а також прибулі медики та правоохоронці.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

На відео з реєстратора автомобіля, оприлюднене в мережі, потрапив і сам момент наїзду. Оприлюднені кадри доводять, що дитина в момент наїзду перебувала на пішохідному переході.

Всі обставини трагічної дорожньої пригоди мають встановити експерти поліції.

Раніше повідомляли, не встиг набрати висоту: літак розбився під час зльоту, є загиблі і поранені.

Як повідомляв Знай.uа, у Дніпрі з маршрутки полилася кипляча річка, пасажири вибігають з криками: і це за 14 грн. Варто зазначити, що горе-водій зупинився лише після того, як люди почали голосно просити про це.

Знай.uа писав, постраждало 8 підлітків: у Франківську різкий запах газу підняв переляканих жителів. Троє дітей опинилися в реанімаційному відділенні.