Отруєння студентів одному з коледжів Івано-Франківська сталося через витік невідомої речовини. Про це повідомили у сюжеті «Надзвичайних новин».

Як зазначається, до лікарні потрапили восьмеро студентів, які навчаються в одному із місцевих коледжів. Усіх їх госпіталізували із одним діагнозом - отруєння невідомою речовиною.

За словами жителів розташованих поруч багатоповерхівок, серед ночі вони раптово відчули сильний запах газу. Люди перелякалися і повибігали на вулицю, хто в чому був – у піжамах та нічних сорочках.

Однак неподалік від житлових будинків розташований гуртожиток, де мешкає приблизно дві сотні студентів коледжу.

Хлопці та дівчата говорять, що у гуртожитку раптово з’явився сильний запах, від якого у всіх запаморочилося у головах, з’явилася нудота та тремтіння в руках. Цей неприємний запах був на всіх поверхах, і знайти його джерело було неможливо.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Із гуртожитку терміново евакуювали всіх його мешканців, а вісьмох студентів довелося навіть госпіталізувати.

Із постраждалих трьом студентам довелося кілька годин провести у реанімаційному відділенні. Наразі їх перевели до неврологічного відділення.

Нагадаємо, раніше Львівські школярі показали всій Україні, як треба берегти природу - " це рекорд!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Львівщина потопає в тоннах смертельної отрути, екологи б'ють на сполох: Привіт Садовому!

Також «Знай.иа " писав, що Тонни львівського сміття скинули українцям під ніс, злості не вистачає: у вас совість є?