Прикарпатська спортсменка стала медалісткою з легкої атлетики на чемпіонаті України.
Про це повідомляє Федерація легкої атлетики Івано-Франківської області.
Так, стало відомо, що 8 та 9 червня у місті Бахмут, Донецької області, відбувся Чемпіонат України з легкої атлетики серед молоді. На цих змаганнях прикарпатська спортсменка Дар'я Токарєва здобула бронзову медаль на дистанції 800 метрів з часом 2.11.68. Таким чином дівчина принесла своїй команді 70 очок.

Дар'я Токарєва, фото  Федерації легкої атлетики Івано-Франківської області
Дар'я Токарєва, фото  Федерації легкої атлетики Івано-Франківської області

Варто зазначити, що спортсменка представляє ФСТ " Колос" та ІФ ШВСМ. Зараз дівчина тренується під керівництвом ЗТУ Перегінці Михайла Івановича.

" Щиро вітаємо Дар'ю та зичимо разом зі своїм особистим тренером досягати наступних спортивних висот і переможних звитяг!!!", - сказано у повідомленні Федерації легкої атлетики Івано-Франківської області.

Нагадаємо, що перша ракета України Еліна Світоліна гідно обіграла японську суперницю: "Перемога!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", виграла: Дар'я Білодід завоювала для України медаль чемпіонату Європи

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, що українські важкоатлетки показали "вищий пілотаж" на Чемпіонаті Європи: 10 медалей і 7 рекордів