Відомий український спортсмен та народний депутат Жан Беленюк досить активний у своєму Instagram. Тут він часто ділиться новими світлинами чи цікавими моментами з життя.

Цього разу борець греко-римського стилю опублікував нове фото зі своїми колегами-спортсменами. При цьому спортсмен вирішив трішки пожартувати зі своїми підписниками та попросив їх порахувати кубики пресу на фото.

Фото зі сторінки Жана Беленюка
Фото зі сторінки Жана Беленюка

"Підтвердіть, що Ви не робот! Скільки кубиків бачите на фотографії 😉", - так Жан Беленюк підписав опубліковану світлину.

Користувачі мережі одразу ж прийнялися залишати коментарі під новим фото спортсмена та відзначили, що всі вони дуже сильні хлопці.

"Міцні хлопці", "Такий тест на робота я точно не пройду", "Складно сказати💪😮😂🔥🇺🇦💙💛", "Ну дууууууже багато кубиків 😂", "А де варіанти відповідей? 😂", "Як знайти 10 відмінностей😅🔥👍 "," Гаразд, я робот) "," Потрібно дивитися індивідуально ", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Раніше повідомляли, борець з ради Жан Беленюк "розцвів" у День вишиванки: "Люблю ловити...".

Як повідомляв Знай.uа, Жан Беленюк з вилами влучно "підколів" Ляшка.

Знай.uа писав, "Слуга народу" Жан Беленюк похвалився " перемогою".