Відомий український співак Віктор Павлік має багатотисячну армію прихильників. Тому він досить активний у своєму Instagram, тут він ділиться новими світлинами чи цікавими моментами з життя.
Незабаром у Павліка народиться син від його молодої дружини Катерини Репяхової. Та поки дружина от от народить Народний артист України продовжує працювати та відвідувати різноманітні шоу. Цього разу співак став учасником "Треба/Нада Шоу !" на радіо "П'ятниця". Після ефіру Павлік поділився з прихильниками світлиною з ведучими цього шоу.

Віктор Павлік, фото з instagram
Віктор Павлік, фото з instagram

Вагітна дружина Павліка навіть прокоментувала цю світлину свого чоловіка:

"Позитивчики 🥰", - так Катерина Репяхова прокоментувала світлину.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Варто нагадати, що раніше Репяхова була фанаткою Віктора Павліка. Проте згодом вона стала його концертним директором, а тоді він пішов до неї від колишньої дружини Лариси Созаєвої. Павлік і Репяхова одружилися в травні 2020 року. Скоро у них народиться первісток, якого подружня пара вирішила назвати Мішею.

Нагадаємо, дружина Віктора Павліка показала, як готується до пологів: "Для ведмедика".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, колишня дружина Віктора Павліка згадала, як він пішов до коханки: "Земля пішла з-під ніг".

Також портал Знай.uа писав, як Катерина Репяхова потрапила в лікарню після відпочинку: "Можу народити в будь-який момент".