У Франківську збільшать вартість проїзду в громадському транспорті. Про це повідомили в репортажі каналу 402.

У Франківську вартість проїзду в громадському транспорті підвищиться на 2 гривні.

Так, проїзд у приватному транспорті коштуватиме 8 гривень, а в комунальному — 8 гривень карткою та 10 гривень готівкою.

При цьому вартість проїзду в комунальному транспорті можна знизити за допомогою карти безконтактної оплати "Галка" - до 6 гривень.

"Ми хочемо, щоб люди максимально безготівково розраховувалися в автобусах/тролейбусах. Плюс це є перевагою, оскільки є безкоштовна пересадка - тобто ми один раз заплатили і протягом півгодини можемо пересісти на будь-який інший комунальний автобус і тролейбус і не потрібно буде знову оплачувати проїзд" - сказав заступник міського голови Михайло Смушак.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Михайло Смушак, кадр з репортажу каналу 402: Facebook
Михайло Смушак, кадр з репортажу каналу 402: Facebook
Михайло Смушак, кадр з репортажу каналу 402: Facebook

Не дивлячись на це франківчани не дуже задоволені підвищенням ціни на проїзд і кажуть, що це сильно вдарить по гаманцях жителів.

У профільному департаменті кажуть, що були змушені прийняти цей крок, оскільки карантин сильно вдарив по перевізниках і в бюджеті просто немає коштів на обслуговування транспорту.

При цьому в мерії підкреслили, що всі пільгові тарифи на перевезення будуть збережені, а новий тариф пройде перевірку і розгляд перед затвердженням.

Нагадаємо, що у Харкові трамвай влаштував "дрифт" посеред міста: "Хочу потрапити в салон"

Як повідомляв портал "Знай.uа", гнила маршрутка-зомбі взяла в "полон" переляканих українців: "Хто це одоробло випустив?"

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові втомлений тролейбус "втратив" двері на ходу: "Це Богдан?"