Відомий український співак Віктор Павлік має чимало прихильників. Тому він з задоволенням тішить їх новими хітами та відеороботами. Так, нещодавно він презентував пісню "Колискова тата".
До того є Павлік досить активний у своїх соцмережах, тут він ділиться з фанатами новими світлинами, творчими успіхами чи цікавими моментами з життя. Цього разу у своєму Instagram Віктор Павлік поділився з українцями архівним фото.

Фото зі сторінки Віктора Павліка
Фото зі сторінки Віктора Павліка

Народний артист України поділився знімком з концерту, який відбувся у 2011 році у палаці Україна. Тоді Павлік виступав на одній сцені з Олексієм Глизіним.

"З моїм другом Олексієм Глизіним @alexey.glyzin концерт Освідчення 2011 р Національний палац Україна", - так Віктор Павлік підписав опубліковане фото.

Фанати артиста відразу ж прийнялися залишати коментарі під архівним фото Віктора Павліка.

"Круті класні хлопці Браво ! ❤️🔥", " 🔥😍", - так користувачі мережі відреагували на архівне фото співака.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Віктор Павлік і Катерина Реп'яхова "напророкували" долю майбутнього сина: "В ретроградний Меркурій"

Як повідомляв "Знай.ua", Віктор Павлік і Михайло Поплавський "злетілися" на спільне свято: "Зіброва не вистачає"

Знай.ua писав, дружина Віктора Павліка перед пологами згадала день їхнього весілля: "Бути твоєю..."