У кожній родині пара вирішує самостійно як їй розпоряджатися грошима. Є такі родини, де наповнює бюджет лише одна людина, а є й такі. де все порівно.
Як сімейний бюджет формують українські зірки зі своїми другими половинками дізнавалися журналісти програми "Зірковий шлях".
Співак Дзідзьо, який нещодавно заявив про розлучення зі своєю дружиною Slavia зізнався, що був єдиним годувальником у родині. І саме він наповнював сімейний бюджет.

Дзідзьо, скріншот із відео
Дзідзьо, скріншот із відео

"Я завжди сам працював і за все платив сам. Мені так ближче. Я не суджу когось, в когось може бути так краще, рецепту для когось не можу роздати, бо у кожного він свій", - розповів Дзідзьо.

Натомість Віктор Павлік зізнався, що у нього з молодою дружиною Катериною Реп'яховою сімейний бюджет формується по різному.

Віктор Павлік, скріншот із відео
Віктор Павлік, скріншот із відео

"Не має такого, що я заробив якість гроші, прихожу та кажу: "На Катю, віддаю тобі гроші". Як це часто буває у сім'ях, що чоловіки здають зарплату зразу жінкам. У нас все воно якось разом, намагаємося трошки відкладати, щось десь на картку банківську, щось десь фізично в коробочку кладемо потрошку, щоб було на чорний день, щоб з голоду не вмерти часом", - зізнався Павлік.

Зіркове подружжя Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко каже, що їх сімейний бюджет складається з того, що вдалося заробити чоловікові.

"Арсен заробляє, а жінка тратить на себе", - з посмішкою каже Тоня Матвієнко.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко поселила на балконі ведмедя заради Арсена Мірзояна: "Куку". Артистка розмістила милу фотографію в соцмережі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тарас Тополя з дружиною Alyosha втерли носа Арсену Мірзояну і Тоні Матвієнко: "Найкраща пара".

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян закинув кар'єру співака заради бджіл і Вінні-Пуха: щасливий, як дитина. Співак похвалився новим захопленням.