За життям відомого українського співака Олександра Пономарьова стежить більше 130 тисяч українців, з якими той ділиться подробицями з професійного та особистого життя.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram співак показав свою улюбленицю - собачку породи ши-тцу. Сьогодні у малечі був день краси, а потім - фотозйомка. Артист не зміг не наробити кадрів з улюбленою красунею.

"Сьогодні Ши підстригли і в мене розпочався День портретного фото ! 😅 нафоткав багато , вона обрала це фото 😁Гарного Дня", - написав співак.

Нещодавно артист розповів у соціальних мережах, що написав нову пісню, яку хоче заспівати у дуеті. Проте з ким саме - ще не знає, і попросив українців допомогти йому з вибором. За лічені години підписники запропонували безліч варіантів і, схоже, Олександр зупинився на одному з них. Принаймні, на таку думку наштовхує його остання публікація в Instagram.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що Пономарьов підкорив мережу турботою про свою "масу": "замовила плов!".

Як повідомляв портал Знай.uа, Пономарьов перетворився на брутального байкера: мотор реве, дорога кличе.

Також Знай.uа писав, що Олександр Пономарьов зворушливо згадав про покійну маму:"Люблю і молюся".