На Прикарпатті 11-річного хлопчика вкусила змія.

Про це повідомили в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації, передає "Суспільне".

Як зазначено в інформації, 22 травня близько 19:00 хлопчика госпіталізували до дитячого відділення Калуської центральної районної лікарні. Лікарі поставили діагноз – укус змії в палець лівої руки. Стан середньої важкості.

Раніше ми розповідали про свинку Маргошу, яка проживає в київській квартирі разом з господинею, стала зіркою соцмереж після публікації відео, де вона гуляє на повідку по спальному району столиці. Про життя Маргоші розповідає" Вечірній Київ " - журналісти видання побували в гостях незвичайної домашньої улюблениці. Маргоша живе разом зі своєю господинею Іриною Георгіївною в квартирі однієї багатоповерхівки Солом'янського району столиці.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, мандрівник з Прикарпаття Мирон Мірецький пересувався по гірському масиву Горгани, де зустрів двох рисей фото яких опублікував на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Також портал Знай писав, що набережну Ужгорода облюбували білосніжні красені - в теплі краї не заманиш.

Також портал Знай писав, що Дмитро Комаров зі Світу навиворіт знайшов "короля змій" і пробрався на ферму на даху хмарочоса.