Митрополит Епіфаній зустрівся з тяжко хворими хлопчиками. Про це священик розповів на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Митрополит Епіфаній повідомив, що у Тернополі зустрівся з Арсенієм Борисом та Максимом Антонишиним, які хворі на спінально-м'язову атрофію.

Священик підкреслив, що хлопчикам і їх батькам важливо не падати духом і пройти важкі випробування, тому молитва і добрі слова мають велике значення.

Епіфаній додав, що раніше спінально-м'язова атрофія раніше вважалася невиліковною хворобою, проте сучасна медицина навчилася з нею справлятися.

Тому батьки Арсенія і Максима не втрачають надію і збирають велику суму на їх лікування — більше двох мільйонів доларів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Митрополит підкреслив, що для простих українців така сума просто непідйомна, але разом з тим висловив надію, що Господь створить диво і допоможе їм

Митрополит Епіфаній відвідав хворих дітей: Facebook
Митрополит Епіфаній відвідав хворих дітей: Facebook
Митрополит Епіфаній відвідав хворих дітей: Facebook

Після цього Епіфаній повідомив, що 21 травня проведе молитву в храмі Різдва Пресвятої Богородиці за здоров'я і благословення дітей зі спінально-м'язовою атрофією, яких в Україні налічується 300 осіб.

Крім цього, в суботу, після літургії в Свято-Троїцькому духовному центрі в Тернополі пройде благодійний ярмарок кошти від якого спрямують на лікування Арсенія і Максима.

"Молимося разом за всіх хворих дітей і допомагаємо їм в межах своїх сил і можливостей. Один в полі не воїн. Але якщо ми разом, якщо маємо допомогу і благословення Боже - ми можемо багато чого."- написав Митрополит Епіфаній.

Публікація митрополита Епіфанія: Facebook
Публікація митрополита Епіфанія: Facebook
Публікація митрополита Епіфанія: Facebook

Нагадаємо, що молитва батьків за дітей: як попросити про здоров'я і позбавити від хвороб свою кровинку

Як повідомляв портал "Знай.uа", година ангела-хранителя: коли молитися своєму захиснику в травні, кращі дні і час

Також, "Знай.uа" писав, що як молитися при сильній хворобі: знайдіть порятунок у Бога