В Івано-Франківську у шахті ліфта на незавершеному будівництві знайшли тіла чоловіків.
Про це повідомляє пресслужба поліції області.
Так, стало відомо, що у Франківську у понеділок, 17 травня, близько 4 години 30 хвилин до поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця. За його інформацією по вулиці Надрічна в ліфтовій шахті виявлено тіло людини.
На вказане місце оперативно виїхало керівництво поліції області, працівники ДСНС, оперативники Управління карного розшуку, слідчо-оперативні групи та патрульні. Спецслужби виявили у шахті ліфта одразу два тіла чоловічої статі.

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

На цей час встановлено, що потерпілі - 1975 та 1986 року народження, мешканці Івано-Франківська. Тіла направлено на проведення судово-медичної експертизи для остаточного встановлення причин смерті.

Правоохоронці проводять першочергові слідчі дії та ретельний огляд місця вчиненого злочину. Наразі встановлюються всі обставини та причини події.

Нагадаємо, що у Києві 27-річний чоловік влаштував страшну ДТП, в якій загинула 17-річна дівчина.

Як повідомляв портал Знай.ua , український таксист з матами вигнав пасажирку через три гривні: плювки в мою сторону бонусом".

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також Знай.ua писав, що у Львові п'яний у дим таксист "посадив" за кермо покійного батька.