Під Миколаєвом зникла малолітня дитина. Про це повідомили на сторінці поліції Миколаївської області у соцмережі Facebook.

16 травня в поліцію надійшло повідомлення про те, що в селі Дмитрівка, близько 15:00, трирічний хлопчик вийшов з будинку по вулиці Молодіжній і не повернувся.

До пошуків дитини приступили всі співробітники особового складу відділення поліції №7 Миколаївського районного управління поліції.

В результаті пошукових робіт хлопчика вдалося знайти. Як виявилося дитина не покидала житло, а сховалася в шафі і заснула. Через це хлопчик не чув, як батьки шукають Його і не відповідав їм.

У Миколаєві знайшли зниклу дитину: Facebook поліція Миколаївської області
У Миколаєві знайшли зниклу дитину: Facebook поліція Миколаївської області
у Миколаєві знайшли зниклу дитину: Facebook поліція Миколаївської області

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У зв'язку з подією поліцейські звернулися до батьків з проханням уважно стежити за своїми дітьми і пояснювати їм правила безпечної поведінки.

"Шановні батьки! Будьте уважні до своїх дітей, завжди тримайте їх в полі зору, особливо малолітніх, спілкуйтеся з ними і пояснюйте їм правила безпечної поведінки. У разі зникнення ваших близьких або рідних — негайно повідомляйте на 102!" - зазначено в публікації.

Публікація поліції Миколаївської області: Facebook
Публікація поліції Миколаївської області: Facebook
Публікація поліції Миколаївської області: Facebook

Нагадаємо, що у Києві пропала юна красуня з губами Джолі-шкірянка і рожеві кеди

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Харковом пропала пенсіонерка з родимкою на оці: розгублена і нічого не пам'ятає

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові пропала неповнолітня красуня, батьки не знаходять собі місця: "Де ти, Карина?"