Прикарпатка виховує вісім прийомних дітей. Про це розповіли на порталі "Суспільне".

Прикарпатка Надія Баб'юк виховує вісім прийомних дітей у будинку сімейного типу в Коломиї.

Хлопчики живуть з Надією з лютого. До цього вони жили в сімейному будинку в Городеньці, але його розформували. Разом вони люблять складати конструктор, грати і допомагати мамі по дому.

У Надії Баб'юк є троє власних дітей, але у двох вже є сім'ї, тому з жінкою живе лише наймолодша донька.

Будинок для жінки та дітей придбала Коломийська міська рада. Відкриття пройшло в серпні 2020 року. Жінка розповідає, що в даний момент вони власними силами почали переробляти гараж в спортзал.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Прикарпатка виховує 8 дітей: suspilne.media
Прикарпатка виховує 8 дітей: suspilne.media
Прикарпатка виховує 8 дітей: suspilne. media

"З чоловіком я радилася вже тоді, коли знала, що є будинок, і що я цього дійсно хочу. Він був "за", не був проти, але відразу був шокований. Каже: "Чого ти мені не говорила про цю мрію?". Мріяла чого? Тому що старші діти виростають і йдуть вчитися, і вони практично додому не повертаються, у них сім'ї" — розповіла Надія Баб'юк.

Жінка звернулася до тих сімей, які хочуть взяти дітей під опіку і порадила їм не вагатися. За її словами, складно лише в перші місяці, щоб зрозуміти звички і характер кожної дитини.

Прикарпатка виховує 8 дітей: suspilne.media
Прикарпатка виховує 8 дітей: suspilne.media
Прикарпатка виховує 8 дітей: suspilne. media

Нагадаємо, що тисячі дітей стали "сиротами" при живих батьках: півроку були самі по собі і не повернулися додому

Як повідомляв портал "Знай.uа", українка стала мамою з четвертої спроби і напоролася на нерозуміння- "Навіщо вам така дитина?"

Також, "Знай.uа" писав, що безплідна пара усиновила трійню і навіть не здогадувалася, що чекає попереду: "Лікарі мене приголомшили"