Відомий співак і тренер дев'ятого і 10-го сезонів проекту "Голос країни" на "1+1" Дан Балан вирішив раз і назавжди розставити всі крапки над "і" та розповів, що між ним і українською співачкою Тіною Кароль.
Про це молдавський співак написав на своїй сторінці в Instagram.
Таким чином Дан Балан вирішив відповысти на заяву продюсера проекту Володимира Завадюка про те, що їх роман був створений "синтетично" заради рейтингів.

Дан Балан, фото з instagram
Дан Балан, фото з instagram

"А в чому обман то? Ми ніколи не заявляли про якийсь зв'язок між нами, крім дружнього.. те, що ви бачили в ефірах голосу - це була щира симпатія... а далі люди самі додумували, самі напридумували.. і самі вирішили, що був якийсь обман... ",- написав співак.

При цьому Дан Балан зазначив, що продюсери дійсно запропонували зобразити романтичний зв'язок. А вже на шоу між ними зародилася справжня симпатія.

" Те, що заявляв продюсер голосу про "придуману історію".. він мав на увазі, що спочатку він придумав ідею, що для шоу було б добре якщо у нас з'явилася б "романтичний зв'язок" і підштовхував нас на це... а в кінцевому підсумку, насправді, вийшла щира симпатія... те, що всі і помітили в ефірах.. без ніякого обману... загалом я вважав за потрібне це роз'яснити..",- зазначив він.

Нагадавши, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще