Викладач з Франківська встановив національний рекорд. Про це повідомили на порталі ТСН.

Викладач Івано-Франківського університету Олег Андрухів читав лекцію студентам протягом 24-х годин і встановив національний рекорд.

Олег Андрухів читав студентам лекцію на тему української державності. Навчальний процес тривав з 9 ранку 22 травня до 9 ранку 23 травня. Примітно, що вночі викладач зібрав найбільшу аудиторію, а деяким слухачам довелося стояти.

Олег Андрухів, кадр з репортажу ТСН: YouTube
Олег Андрухів, кадр з репортажу ТСН: YouTube
Олег Андрухів, кадр з репортажу ТСН: YouTube

У Олега Андрухіва хороше самопочуття за винятком хрипоти. В ході лекції він робив 5-хвилинні перерви щогодини. За словами викладача, найважчим для нього був період з 4 до 6 години ранку.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Досягнення Олега Андрухіва зафіксували представники Національного реєстру рекордів. Вони підкреслили, що викладач міг закінчити лекцію опівночі, оскільки такого в Україні ще ніхто не робив, проте він принципово вирішив продовжити.

Нагадаємо, що жінка пішла в туалет і встановила світовий рекорд: "27 секунд - і мама"

Як повідомляв портал "Знай.uа", українці спекли найбільший великодній прапор: "Гігантські жовто-блакитні ласощі"

Також, "Знай.uа" писав, що Мати-героїня: 25-річна жінка народила 9 дітей за раз