У Тернополі студенти вищої духовної семінарії УГКЦ імені Йосипа Сліпого вирішили долучитися до доброї справи напередодні Великодня. Понад 2 тисячі вареників семінаристи наліпили для бійців, що зараз перебувають в зоні ООС. На все про все пішла година.

“В стінах нашої семінарії брати-семінаристи мали змогу зробити невеличкий гостинець для наших бійців, які захищають схід нашої держави. Протягом години, завдяки спільнотній згуртованості й завзятості, брати та отці старанно і з любов’ю зліпили понад 2000 вареників”, – зазначають у семінарії, пише "Файне місто".

Студенти-семінаристи та отці щиро дякують усім воїнам, що боронять кордони України.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників
Показати ще

“Дякуємо за те, що робите все можливе, щоб сьогоднішнє покоління жило в мирній, вільній та процвітаючій країні. Нехай Господь єднає Україну в мирі та злагоді, нехай ангели оберігають Вас від небезпеки і повертають живими додому. Слава Україні! Героям Слава!”, – додають у семінарії.

Нагадаємо, що українці просять Зеленського відокремити Путіна від Росії: "це неправильно, бачить весь світ".

Як повідомляв портал Знай.uа, воїни ЗСУ потрапили під град вогню окупантів на Донбасі: ворог не боїться нічого.

Також Знай.uа писав, що у прифронтовій Авдіївці підняли український прапор:"Скоро на нашій землі запанує мир".